Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Franske olivenolie fra Soulas

79 DKK199 DKK

Olivenolie fra Moulin Soulas fra Gard i Frankrig, er fyldig og velsmagende olie, som bliver din bedste ven, når du laver mad. Ideel til stegning, marinader, på salat, til at dyppe lidt brød i, til ……. Det smager guddommeligt!

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Oliven og olivenolie fra Moulin Soulas, er historien om en familievirksomhed; grundlagt i 1930 og beliggende i det franske departement Gard.

Virksomheden er gået i arv gennem 3 generationer. Olivenmøllen har egen produktion under navnet Soulas, samt presser olivenolie for små lokale producenter. Soulas fremhæver, at deres velsmagende olier og oliven handler om den håndværksmæssige tæft. Det handler om at vide, hvordan man behandler træerne, hvornår man høster, behandling af oliven fra høst til mølle og hvordan man forarbejder oliven og olie. Alt handler om viden, omhu og kærlighed.

I sortimentet er der olivenolie Soulas, en guddommelig basisolie og olivenolie Picholine de Soulas, som er til salat. Den er rund og lidt stærkere, som give et godt modspil ti en salat. Desuden oliven og tapanade.