Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Events

Berthes deltager i “Bolig og Stil med omtanke” den 28.og 29.marts i Jebjerg

Berthes har fået en fantastisk mulighed for at deltage i et nyt marked med fokus på kvalitet, økologi og dygtige håndværkere.
Arrangørerne har tænkt bæredygtighed ind i arrangementet – ingen plastposer og fokus anvende så få engangsprodukter som muligt. Der er satset på produkter af genbrugsmaterialer og produkter som kan vaskes af og bruges igen.
Som gæst på markedet vil du opleve et udsøgt udvalg af kvalitetsprodukter, nogle produceret i DK og andre uden for DK. Fælles for alle produkter er, at de er unikke på hver deres felt og de har alle noget til fælles, at de på den ene eller anden måde kan identificere sig, med disse 3 vigtige ord.

Genbrugt – Brugbart – Holdbart

Der er mulighed for at købe økologisk makeup, biwrap – bæredygtig indpakning af madvarer. Interiør og brugskunst produceret i DK af overskuds materialer, genbrugt kunsthåndværk og japansk vintage til din bolig. Krydret med dansk håndværk, som økologisk pileflet, danske håndlavede smykker i naturmaterialer og danske håndfiltede kvalitetsprodukter.

Styling af tøj og tilbehør med omtanke. Vintage håndplukkede japanske kimonoer, unika dansk designede og producerede vindjakker. Lækre franske strømper og jaquardvævede tørklæder i GOTS certificeret økologisk bomuld, i meget høj kvalitet, meget holdbare og åndbare produkter.

Lækre kurvetasker produceret til fordel for enlige kvinder i Nepal og danske håndlavede skindtasker i rester af skind kombineret med sælskindsrester. Smukke danske håndsyede hatte. Dansk strikdesign og lokal produceret garn, fra vores lokale Hendrichsens Uldspinderi i Skive.

Økologisk børnetøj, sengetøj og tilbehør med glade motiver i dansk design.

Smuk blomsterkunst til dit bryllup og unika ideer til din borddækning. Skyl halsen i et glas dansk vin produceret af lokale æbler fra Roslev æbleplantage.

Der vil også være mulighed for at købe små lækre snacks fra Spændende Mad, som tilbereder mad af høj kvalitet af lokale råvarer. De serverer al maden på deres egne special designede italienske fade.

Der vil også være mulighed for at købe dansk Æblemost fra Lyby æbleplantage, serveret i glas.

Fri entre – gratis kaffe & økologisk The fra Nordjylland.

Inviter eller arranger en aften eller eftermiddag med dine veninder og/eller arbejdskolleger

Jeg laver events, hvor jeg viser mit store sortiment af strømper. Jeg har et bredt udvalg af strømper til børn, mænd og kvinder.

Eventarrangementer kan både være om eftermiddagen eller aftenen. Sæt god tid af, da jeg har et stort udvalg af strømper i silke, uld, bomuld, kashmir og nylon. Korte strømper, strømpebukser, knæstrømper! Til alle aldre – til alle livets situationer!

Giv dine veninder eller kolleger mulighed for at få eksklusive strømper i udsøgte kvaliteter og med en håndværksmæssig forarbejdning. Der er rig mulighed for at få inspiration til udvidelse af den hjemlig strømpeskuffe samt masser af gaveidéer.

Jeg holder gerne et lille foredrag om virksomheden Berthe Aux Grands Pieds – værdier og produktionsmetoder.

Jeg tager gerne en flaske champagne med, som kan nydes under fremvisningen, så det er op til dig, om det kan være med eller uden bobler!

Send mig en besked (se under kontakt), hvor du angiver, hvilken type event du ønsker, så konktakter jeg dig, så vi kan aftale nærmere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.