Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Tilbud

Fransk smagekit fra Soulas

195 DKK350 DKK

Oliven og olivenolie fra Moulin Soulas fra Gard i Frankrig. Sammensat i et smagekit, som du enten kan forkæle dig selv med, eller én du holder af. Smagekittet består af olivenolie fra Soulas, Picholineolivenolie til salat og et glas oliven

 

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Oliven og olivenolie fra Moulin Soulas, er historien om en familievirksomhed; grundlagt i 1930 og beliggende i det franske departement Gard.

Virksomheden er gået i arv gennem 3 generationer. Olivenmøllen har egen produktion under navnet Soulas, samt presser olivenolie for små lokale producenter. Soulas fremhæver, at deres velsmagende olier og oliven handler om den håndværksmæssige tæft. Det handler om at vide, hvordan man behandler træerne, hvornår man høster, behandling af oliven fra høst til mølle og hvordan man forarbejder oliven og olie. Alt handler om viden, omhu og kærlighed.

I sortimentet er der olivenolie Soulas, en guddommelig basisolie og olivenolie Picholine de Soulas, som er til salat. Den er rund og lidt stærkere, som give et godt modspil ti en salat. Desuden oliven og tapanade.