Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Viskestykke – Mushroom

160 DKK

Viskestykke “Appuie sur le champignon!”
Mål: 50x70cm
Materiale: 100% bomuld
Farver: blå og grøn
Vævet med kærlighed og humor hos Moutet i Orthez 🇫🇷

Kun 2 tilbage på lager

Beskrivelse

Viskestykket “Mushroom” er produceret i samarbejde med Atelier Letterpress. Viskestykket illustrerer på humoristisk vis den direkte oversættelse af ​​det franske udtryk “Appuie sur le champignon”. Dette vintage udtryk i viskestykkets motiv, der giver en god stemning i køkkenet. “Mushroom” viskestykket er vævet og lavet på vores værksted i Orthez, i det sydvestlige Frankrig. Det er en del af en kollektion af 3 viskestykker med “Carrots” og “Chicken” designs.

Vævet med kærlighed og humor hos Moutet i Orthez – 100% produceret i Frankrig🇫🇷

Viskestykker fra Tissage Moutet

Viskestykket “Grands Blancs” fra Tissage Moutet er som alle tekstilerne fra Moutet OEKO-TEX certificeret. Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør, da Moutet, grundet miljøhensyn, ønsker at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø. Derfor fremstilles der også designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque”, og disse designs fås i forskellige farvekombinationer og tykkelser.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere, så sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler.

Se alle vores viskestykker fra Tissage Moutet her.

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede – gør at du med ren samvittighed kan tage opvasken.