Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Viskestykke – “Le Visage de la Paix”

180 DKK

Viskestykke “Le visage de la Paix”
Mål: 50x70cm
Materiale: 100% bomuld
Farver: hvid med grå due og ansigt
Vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez 🇫🇷

Beskrivelse

Motivet på viskestykket “Le Visage de la Paix” fra Tissage Moutet blev tegnet af Picasso i 1951 som  én af 29 illustrationer til den surrealistiske poet Paul Eluards bog. Picasso engagerede sig som pacifist efter anden verdenskrig.

© Picasso Administration

Vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez – 100% produceret i Frankrig🇫🇷

Viskestykker fra Tissage Moutet

Viskestykket “Le Visage de la Paix” fra Tissage Moutet er som alle tekstilerne fra Moutet OEKO-TEX certificeret. Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør, da Moutet, grundet miljøhensyn, ønsker at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø. Derfor fremstilles der også designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque”, og disse designs fås i forskellige farvekombinationer og tykkelser.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere, så sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler.

Se alle vores viskestykker fra Tissage Moutet her.

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede – gør at du med ren samvittighed kan tage opvasken.