Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Tilbud

Viskestykke – Excuse my French!

480 DKK 420 DKK

Viskestykker – sampak
Mål: 50x70cm
Materiale: 100% bomuld
Farver: blå og rød/ orange og gul /blå og grøn
Vævet med kærlighed og humor hos Moutet i Orthez 🇫🇷

Kun 2 tilbage på lager

Beskrivelse

Viskestykkene “Chicken”, “Carrots” og “Mushroom”er produceret i samarbejde med Atelier Letterpress. Viskestykkerne illustrerer på humoristisk vis den direkte oversættelse af ​​franske udtryk. Vintage udtryk i viskestykkernes motiver, der giver en god stemning i køkkenet. Viskestykkerne er vævet og lavet på vores værksted i Orthez, i det sydvestlige Frankrig.

Vævet med kærlighed og humor hos Moutet i Orthez – 100% produceret i Frankrig🇫🇷

Viskestykker fra Tissage Moutet

Viskestykket “Grands Blancs” fra Tissage Moutet er som alle tekstilerne fra Moutet OEKO-TEX certificeret. Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør, da Moutet, grundet miljøhensyn, ønsker at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø. Derfor fremstilles der også designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque”, og disse designs fås i forskellige farvekombinationer og tykkelser.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere, så sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler.

Se alle vores viskestykker fra Tissage Moutet her.

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede – gør at du med ren samvittighed kan tage opvasken.