Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Køkkenhåndklæde – Bleu Magritte

90 DKK

Køkkenhåndklæde Bleu Magritte hentyder til den blå farve i Magrittes univers
Mål: 38x50cm
Materiale: 100% bomuld
Farver: blå med rød stribe
Vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez 🇫🇷

Beskrivelse

Køkkenhåndklæde “Bleu Magritte” fra Tissage Moutet. Navnet hentyder til den blå farve i Magrittes univers. Vævet efter traditionelle håndværksmæssige traditioner og i et design, som er typisk for Bearnais i Baskerlandet. Luk de smukke farver ind i køkkenet,

Vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez – 100% produceret i Frankrig🇫🇷

Køkkenhåndklæde fra Tissage Moutet

Køkkenhåndklæde “Bleu Magritte” fra Tissage Moutet er som alle tekstilerne fra Moutet OEKO-TEX certificeret. Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør, da Moutet, grundet miljøhensyn, ønsker at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø. Derfor fremstilles der også designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque”, og disse designs fås i forskellige farvekombinationer og tykkelser.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere, så sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler.

Se alle vores viskestykker fra Tissage Moutet her.

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede – gør at du med ren samvittighed kan tage opvasken.