Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Flydende bade- og håndsæbe fra Mas du Roseau, Rosenblade 0,75l

135 DKK

Det er i dag, du skal handle og tage et bevidst valg, når du foretager dine indkøb!

Produkter fra Mas du Roseau har fokus på valg af råvarer – minimum 98% naturlige ingredienser, produktionsmetoder og valg af emballagetyper, hvor hensynet til klimaaftryk og planeten er i fokus.
100% håndlavet i Frankrig – Vive la France!!

Beskrivelse

Dufter, som at stå ved et rosenbed en skøn sommerdag – blid og mild

Bade- og håndsæbe på basis af olivenolie uden parabener/animalske fedtstoffer. Denne lækre og blide franske oliven hånd- og badesæbe fra Mas du Roseau med æteriske olier fra den kendt franske parfumeby Grasse, er blid mod huden men effektiv.

Sæber for Mas du Roseau er fremstillet uden animalske fedtstoffer. De lækre sæber bidrager til en god håndhygiejne, og så er de med deres unikke designs smukke på ethvert badeværelse eller i ethvert køkken.

Denne skønne flydende bade- og håndsæbe med oliven fra Mas du Roseau er blot en af de mange lækre sæber i vores sæbeudvalg, som du kan se her. Mas du Roseau laver sæbe efter en gammel tradition i , hvor sæben laves af en Maître Savonnier, som koger sæben i en stor gryde, som er traditionel for Savon de Marseille. Sæben fra Mas du Roseau indeholder det naturlige glycerin, som tillader det at rense din hud blidt.

Oliven håndsæbe uden parabener/animalske fedtstoffer

Bemærk, at pumpen ikke følger med

Denne flydende håndsæbe indeholder ingen parabener phenoxyethanoel eller syntetiske tilsætningsstoffer, ingen animalske fedtstoffer og den indeholder over 99% naturlige ingredienser.

Ingredienser:

    AQUA,POTASSIUM COCOATE,GLYCERIN,PARFUM,POTASSIUM OLIVATE,HYDROXYETHYYLCELLULOSE,BENZYL ALCOHOL,TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE,POTASSIUM HYDROXIDE, COCOS NUCIFERA (COCONUT ) OIL,OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL,LIMONENE, LINALOOL