Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Slider test side

Berthe aux grand pieds Berthes letol tørklæder Berthes Perrin GOTS strømper bomuld
Berthes Dagobert herrestrømper Berthes tasker Berthes til hjemmet Berthes garn laines plassard

Velkommen hos Berthes

Jeg har grundlagt Berthes, da jeg gerne vil dele oplevelsen af at gå i kvalitetsstrømper og drikke vin med både kant og holdninger med andre. Produkterne, der sælger hos Berthes, er alle produceret i Frankrig med respekt for miljø og medarbejdere og med fokus på både håndværk og dedikation. Her handler det ikke om at presse prisen ned, men om passion for håndværket, respekt for finesser og tid; at skabe produkter med sjæl.

Strømperne

Berthe Aux Grands Pieds, er 100% produceret i Frankrig. Virksomheden er EPV certificeret – Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifikatet udstedes af den franske stat for 5 år ad gangen og betingelserne er, at al produktion foregår i Frankrig, respekt for den håndværksmæssige tradition samt produktet har en designmæssig kvalitet.

Berthe Aux Grands Pieds produceres på virksomhedens fabrikker i Nice og Montceau les Mines, beliggende 50 km sydvest for Beaune.

Vin fra Bandol, Bordeaux og Bourgogne

Domaine Les Luquettes – En unik familiegård, som drives af 2 generationer – og af kvinder!

Elisabeth Lafourcade producerer sammen med sin datter Sophie Cacard, Domaine Les Luquettes, som hvert år sender 2 rødvine og 2 rosévine på markedet.

Gården har produktion på 12 hektar – 7 hektar AOC Bandol og 5 hektar Vin de Pays du Mont de Caume. Læs mere under vin

Champagne – René Vazart

I byen Chouilly 4 km øst for Épernay, har champagnehuset René Vazart hjemme. René Vazart har en lille produktion på 3500 flasker om året. Champagnen lagrer i 6 år i kælderen, inden 2. gæring. Hele processen foregår efter de helt gamle metoder – la remuage og dégorgement foregår manuelt.

De druer, der ikke anvendes til egen produktionen sælges til det kendte champagnehus Laurent-Perrier. Læs mere under vin

Kategorier