Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Et bæredygtigt valg

Et valg vi træffer

Mode, handler ikke bare om tidens trend indenfor tøj, boligindretning og livsstil. Det er lige nu mere moderne end nogensiden før at tale om en virksomheds bæredygtighed og etik; problemet er bare, at der ikke findes faste definitioner af disse begreber.

Hos Berthes defineres bæredygtighed ved at de produkter, jeg indkøber til mine kunder, har fokus på:
  • Respekt for miljøet i fremstilling og bearbejdelse af af råvarer såvel som under produktion af produkter
  • Respekt for producenter og medarbejdere
  • Designmæssig kvalitet
  • Holdbarhed, der gør at produkterne holder godt og længe, og derfor ikke skal skiftes ud ofte

Hos Berthes er fokus på respekten for miljø og mennesker den ting, der vejer tungest på vægtskålen, ved udvælgelsen af nye leverandører. Derudover betyder det meget for mig ikke at bidrage unødvendigt til forbrug-og-smid-væk-kulturen. Den vil jeg gerne bekæmpe ved at tilbyde produkter, der er lavet af gode materialer med ordentlig finish og udfra gode håndværksmæssige traditioner, fordi de skal skabe glæde og comfort, hver gang de tages i brug.

Jeg vælger at anvende transportører, som kan tilbyde al transport i Danmark af chauffører på dansk overenskomst, selvom det ofte betyder øgede omkostninger, da det er vigtigt for mig at vi hos Berthes ikke bidrager til social-dumping via de vognmandsfirmaer, der bringer Berthes produkter ud. Udfra mit tætte samarbejde med mine leverandører er mit mål at behandle mine kunder med respekt, åbenhed, ærlighed og et højt informationsniveau omkring de produkter, der forhandles hos Berthes.dk.

Af fremtidige projekter arbejder jeg lige nu på måder at nedbringe og genanvende forsendelsesemballage samt gradvist at få alle fysiske tryksager trykt mere lokalt og på genbrugspapir.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, enten på mail eller under kontakt, hvis du har spørgsmål.

Mange hilsner

Birgitte