Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Sømandstrøje til kvinder – Hende med det røde hår

1.800 DKK

Co-produktion mellem Royal Mer og Berthe Aux Grands Pieds

100% merinould 100% produceret i Frankrig 100% lykke!

Vaskes med vrang ud
nettoyage cycle normal jusqu'à 30°Cmaskinvaskes på skåneprogram 30 °C
Séchage en machine à proscriretørretumbles – anbefales ikke!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Sømandstrøje til kvinder med design – Hende med det røde hår – på albuen og knapper på skulderen, der subtilt giver et frisk design med retro-udseende.

Sømandstrøjerne er perfekte til at bæres på kølige sommeraftener, på en sejltur på spejlblank hav eller fjord og selvfølgelig også om vinteren.

Royal Mer-sweatere lavet i samarbejde med Berthe Aux Grands Pieds. Royal Mer er synonym for høj kvalitet og med deres fabrik i Bretagne har de været eksperter inden for kvalitetsstrik i over 70 år.

De naturlige fibre i denne sømandstrøje med unikt design 100% Pure Virgin Wool sweatere er naturligvis af højeste kvalitet. Rå uld i dyb marine og sort. Trådene og stingene er omhyggeligt udvalgte, så denne nautiske sweater er så elegant som overhovedet muligt. Sømandstrøjen er eksemplarisk i overlock, kædesting m.m.

Royal Mer er synonym med den meget gode fremstillingskvalitet.

Og som du måske har gættet, tilbyder vi dig også strømper, der passer til denne sømandstrøje til kvinder med design.

Produktionen af sømandstrøjerne, der udelukkende er fremstillet i Frankrig, er et samarbejde mellem Berthe Aux Grandes Pieds og Royal Mer. Royal Mers værksted ligger i Bretagne og de har været eksperter inden for kvalitetsstrik i over 70 år.