Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Germain by AlmaKnit – cardigan

490 DKK720 DKK

Jubiiii – AlmaKnit og Berthes har indgået samarbejde. Det skal fejres!! Når du køber garn og opskrift til Germain cardigan, medfølger  en flot dåse med bæredygtig vegansk urtete med fuld sporbarhed fra Provence d’Antan.  Så har du noget lækkert og smagfuldt at hygge dig med under strikningen af den flotte cardigan og når dåsen er tom kan du enten bestille en refill eller brug den til opbevaring af småt strikkegrej. God fornøjelse. Tilbuddet gælder hele maj måned 2021.

Germain Cardigan er resultatet af flot design fra AlmaKnit og lækkert garn fra Plassard.

Garnkit til Germain Cardigan samt opskrift – en sky-let cardigan med saddelskulder, 3/4 ballonærmer og ingen knapper.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Florlet cardigan med saddelskulder, 3/4 ballonærmer og ingen knapper.

Germain Cardiganen er opkaldt efter den franske matematiker, fysiker og filosof Sophie Germain (1776-1831). Hendes primære arbejde var inden for talteori og hun har lagt navn til Sophie Germain primtallene, som i dag finder anvendelse inden for kryptografi og kan bruges til at generere pseudo tilfældige tal.

Cardiganen er let og luftig – perfekt over en sommerkjole. Den har 12 cm bevægelsesrum (ease), korte ballonærmer og forholdsvist smalle ribkanter. Den har ingen knapper eller knaphuller.

Den er strikket på pind 7 i 2 tråde Algasoie som er en super blød og lækker alpaca/silke blanding fra den franske garnfabrikant Plassard. Det høje pindnummer og det tynde garn giver en let og luftig feel – og så går det også ret stærkt 😉

Strikkefastheden er 15 masker og 19 pinde pr. 10 x 10 cm på pind 7.

Cardiganen strikkes oppefra og ned og ud i et. Halsudskæringen formes med vendepinde.

Ønsker du en cardiganen tilpasset dine mål, så hjælper Kira og Agnes fra Almaknit dig med din helt personlige opskrift, se www.almaknit.com/collections/kvinder/products/germain-cardigan?variant=39356887236644

Strikkeopskriften er på dansk og sendes som pdf-fil via email.