Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Fransk jaquardvævet dug fra Baskerlandet, Blade

600 DKK1.800 DKK

Dug “Blade” med bladmotiv fra Tissage Moutet

Farve: grøn og blå

Materiale: jaquardvævet i 100% Oeko-tex certificeret bomuld

Vask: 60 grader

Størrelse: efter mål eller standarderne: 170x170cm, 170x250cm, 170x300cm

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Tissage Moutet har en over 100 år gammel tradition indenfor jaquardvævede boligtekstiler i hør og bomuld.

Væveriet startede med at lave dækkener til beskyttelse af køer mod insekter og varme. Siden 1919 har der udelukkende været fokus på boligtekstiler. Hos det familiedrevne Moutet står 5. generation nu i spidsen for væveriet.

Tekstilerne fra Moutet er alle OEKO-TEX-certificerede. Alle garner, som bruges i produktionen er farvet i byen Pau. Moutet ønsker, at farvningen overholder alle de europæiske standarder samt er så skånsomt for miljøet, som muligt.

Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør. Moutet ønsker, grundet miljøhensyn, at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø.

Derfor fremstilles der designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque” og disse designs fås i forskellige farvekombinationer.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere. Sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler. Sortimentet består af viskestykker, køkkenhåndklæder, forklæder, grydelapper, grill-handsker, muleposer, duge (også efter mål!), bordløbere og mundservietter.

ALT 100% PRODUCERET I FRANKRIG

Yderligere information

Størrelse

170x250cm, 170x300cm, efter mål