Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Viskestykker fra Tissage Moutet – tilbudskit

250 DKK

Viskestykke
Mål: 50x70cm
Materiale: 100% bomuld
Vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez 🇫🇷

Ikke på lager

Beskrivelse

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede.

I dette introduktionstilbud, får du 2 viskestykker vævet med kærlighed hos Moutet i Orthez – 100% produceret i Frankrig 🇫🇷

Som en lille ekstra gave får du, når du bestiller dette kit, smagsprøver på urtete fra Provence d’Antan.

Se alle vores viskestykker her og skriv navnene på de ønskede viskestykker i kommentarfeltet ved bestilling eller skriv en mail til info@berthes.dk

Mål: 50x70cm

Materiale: 100% bomuld

Viskestykker fra Tissage Moutet

Tekstilerne fra Moutet er alle OEKO-TEX certificerede. Moutet samarbejder med lokale landmænd om produktion af hør, da Moutet, grundet miljøhensyn, ønsker at øge anvendelsen af hør i sortimentet.

Alt hos Moutet væves på væveriet i den baskiske by Orthez med respekt for de håndværksmæssige traditioner, mennesker og miljø. Derfor fremstilles der også designs efter baskisk tradition, hvor de 7 striber symbolisere de baskiske kommuner. Deraf kommer betegnelsen ”Linge Basque”, og disse designs fås i forskellige farvekombinationer og tykkelser.

Moutet har tradition for at samarbejde med forskellige tekstildesignere, så sortimentet repræsenterer både de traditionelle striber, det klassiske, det moderne og tidens trends indenfor boligtekstiler.

Viskestykker fra Tissage Moutet – OEKO-TEX certificerede – gør at du med ren samvittighed kan tage opvasken.