Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Tisane de la Parisienne – Pariser-urtete

149 DKK

PARISER-URTETE

24 BIOLOGISKE NEDBRYDELIGE TEPOSER (I ALT 48G). INGREDIENSER, ALLE ØKOLOGISKE: CACAO 23%, RISTEDE CIKORIE 15,5%, GURKEMEJE 15,5%, INGEFÆR 14%, KAFFEBØNNER 10%, KARDEMOMME, KANEL OG NATURLIGE AROMA FRA VANILJE OG KARAMEL 5%, SORT PEBER, KOKOS, ROSENBLADE 2%, NELLIKER.

ANBEFALET TILBEREDNING: OVERHÆLDES MED KOGENDE VAND. TRÆKKETID 7MIN. 2 POSER TIL 1L VAND.

Beskrivelse

Tisane de la Parisienne – økologisk glutenfri og vegansk te.
En sofistikeret urtete, der kommer i en smuk metalæske, der kan genbruges til genkøb af te eller i indretning af hjemmet.

24 biologisk nedbrydelige teposer (i alt 48g). Ingredienser i Tisane de la Parisienne – økologisk glutenfri og vegansk te (alle økologiske): Cacao 23%, ristet cikorie 15,5%, gurkemeje 15,5%, ingefær 14%, kaffebønner 10%, kardemomme, kanel og naturlig aroma fra vanilje og karamel 5%, sort peber, kokos, rosenblade 2%, nelliker.

Anbefalet tilberedning: Overhældes med kogende vand. Trækketid 7 min. 2 poser til 1L vand.

Te med ansvar

Araquelle, som er virksomheden bag Provence d’Antan og Romon Nature, blev grundlagt i 1986. I de seneste 30 år har Araquelle beskæftiget sig med økologiske plantebaserede produkter. Araquelle har høje udvælgelseskriterier for de planter, som indgår i produktionen, og med undtagelsen af te er størstedelen fransk opdyrkede planter fra Provence og Drôme de Provence. Det sikrer en høj kvalitet på aroma og udseende men bevirker også, at produkterne har et højere prisniveau.

Araquelle har underlagt sig de strengeste krav fra ECOCERT til sporbarhed, så alle produkter kan spores tilbage til den enkelte producent, samt yderligere kontrol af æteriske olier, udseende, duft og farve.

Den mangfoldighed af økologiske planter, som Araquelle efterspørger, skaber økonomisk grundlag for godt 30 landbrug i Provence og bidrager dermed til en bæredygtig og klimavenlig produktion.

Hos Araquelle er der fokus på både bæredygtighed, økologi og socialt ansvar. 50 medarbejdere i produktionen hos Araquelle har særlige behov og virksomheden tilbyder jobs som er tilpasset den enkelte.

Se hele vores udvalg af te her.