Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Neptune – 100% bomuld, alpaca og mohair – karry 50g

75 DKK

Dette garn er 100% naturgarn – bomuld, alpaka og mohair, i en fantastisk cocktail når det er aller bedst . Findes i flere farve. Velegnet til trøjer og cardigans hele året rundt. Lækker blød og perfekt til en vamset trøje

  • 43% bomuld, 40% alpaka og 17% mohair
  • 50 g = 110 m±
  • Pind : 7
  • strikkeprøve 10×10: 14 m x 20 r
  • Vask : vaskes i hånden eller på silkeprogram (koldt vand/400 omdr) i vaskemaskinen med specialvaskepulver. Tørres liggende på et håndklæde og kan stryges på svag varme

Beskrivelse

Neptune er et 100%naturligt garn fra franske Laines Plassard, sammensat af en bomuldstråd (43%), hvorombløde og varme alpaca (40%) og mohair (17%) tråde snor sig. Dens dobbeltfarvning frembringer en smuk tofarvede nuance af farven, som opstrikket giver et spil, der er både tætte og dybe. NEPTUNE giver de meget feminine modeller karakter, elegance og udstråler blødhed og varme.

Få inspiration til en trøje eller cardigan – se strikkekit og modellen Germain! 6 ngl til en kort trøje i str 42/44 og 7 ngl, hvis du ønsker den længere.

Husk at den strikkefasthed, der er opgivet på banderolen, kun er vejledende. Du opnår altid et mere præcist resultat ved at lave en strikkeprøve.

Yderligere information

Vægt 1800 g