Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Tisane Marseillaise – urtete

149 DKK

Urtete fra Marseille: 24 BIOLOGISKE NEDBRYDELIGE TEPOSER (I ALT 60G). INGREDIENSER, ALLE ØKOLOGISKE: GRØN ANIS 56%, STJERNEANIS 27%, FENNIKEL 10%, LAKRIDS 4%, MORGENFRUE 3% . (NB FOR MEGET LAKRIDS KAN PÅVIRKE BLODTRYKKET)

Beskrivelse

Tisane Marseillaise – økologisk glutenfri, vegansk te.
En lækker te baseret på organisk grøn anis, organisk stjerneanis, organisk fennikel, økologisk lakrids og morgenfrueblomster. Fuld af sanselige middelhavsdufte og med en gennemtrængende lakridssmag af anis. Teen kommer i en flot metalæske.

24 biologisk nedbrydelige teposer (i alt 60g). Ingredienser i Tisane Marseillaise urtete – økologisk glutenfri, vegansk te (alle økologiske): Grøn anis 56%, stjerneanis 27%, fennikel 10%, lakrids 4%, morgenfrue 3%. Indeholder lakrids. Hvis man lider af forhøjet blodtryk, bør man derfor ikke indtage store mængder.

Anbefalet tilberedning: Overhældes med kogende vand. Trækketid 7 min. 2 poser til 1L vand.

Te med ansvar

Araquelle, som er virksomheden bag Provence d’Antan og Romon Nature, blev grundlagt i 1986. I de seneste 30 år har Araquelle beskæftiget sig med økologiske plantebaserede produkter. Araquelle har høje udvælgelseskriterier for de planter, som indgår i produktionen, og med undtagelsen af te er størstedelen fransk opdyrkede planter fra Provence og Drôme de Provence. Det sikrer en høj kvalitet på aroma og udseende men bevirker også, at produkterne har et højere prisniveau.

Araquelle har underlagt sig de strengeste krav fra ECOCERT til sporbarhed, så alle produkter kan spores tilbage til den enkelte producent, samt yderligere kontrol af æteriske olier, udseende, duft og farve.

Den mangfoldighed af økologiske planter, som Araquelle efterspørger, skaber økonomisk grundlag for godt 30 landbrug i Provence og bidrager dermed til en bæredygtig og klimavenlig produktion.

Hos Araquelle er der fokus på både bæredygtighed, økologi og socialt ansvar. 50 medarbejdere i produktionen hos Araquelle har særlige behov og virksomheden tilbyder jobs som er tilpasset den enkelte.

Se hele vores udvalg af te her.