Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Letol vendbar taske stor, sort-brune farver, økologisk bomuld

750 DKK

Tørklæde 100% produceret i Frankrig med respekt for miljø, medarbejdere og den håndværksmæssige tradition.

96% økologisk bomuld og 4%fibre

Meget lækker kvalitet og i mange smukke designs. Vendbar – så der er 2 tasker i én!

Kan vaskes i maskine ved 40 grader – igen og igen uden at tabe farve eller facon 🙂

 

På lager

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bæredygtig taske i økologisk bomuld. Tasken er oplagt til dit strikketøj, til dit vasketøj eller til dit strandtøj. Du kan også bruge den til shopping, til lidt ekstra bagage på en weekendtur eller tage den med på picnictur. Tasken er vendbar, og du kan derved bruge den med hele 2 flotte mønstre – 2 i 1! Tasken måler 46x46x22 cm.

En unik og bæredygtig taske

Stoffet til Létol taskerne er fremstillet ved jacquard-vævning – en teknik til at sammenvæve tråde. Denne teknik er med til at give materialet liv og dybde alt efter opsætning af trend. Taskerne fåes i flere smukke farver, men de syes kun på bestilling og kun i foråret. Taskerne er en del af Létols spændende univers, som summer af liv med af mønstre, farver, figurer og effekter. Der er altid noget at se på – både på tasker og tørklæder fra Létol!

Bæredygtig fremstilling

Tasken er økologisk og bæredygtig. Létol arbejder fokuseret på at tekstilproduktion sker i respekt for miljøet. Det gør Létol blandt andet ved at købe grøn strøm til produktionen. Derudover er materialerne certificeret med Albertex (økologisk og etisk ansvarlig), GOTS (produktion af bomuld er økologisk og der foregår så skånsomt for miljø og mennesker), og desuden er der certifikater for miljøaftryk. Alle Létols produktionsprocesser foregår desuden indenfor en radius af 20 km fra fabrikken – altså 100% produktion i Frankrig. Létol produceres i byen Charlieu i Bourgogne. Létol er en del af virksomheden Les Tissages de Charlieu.

Tasker fra Létol er fremstillet i 96% økologisk bomuld og 4% fibre. Måske spørger du “Hvorfor ikke 100%?”. Det er fordi der kan være en effekttråd i mønstret (for eksempel en effekttråd i glimmer eller et andet materiale). Nogle tasker er 100% økologiske, men fabrikken garanterer altid minimum 96% økologisk bomuld.

En bæredygtig taske i økologisk bomuld fra Létol er perfekt til dig, der ikke går på kompromis med hverken bæredygtighed eller mode.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 46 × 22 × 46 cm