Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

Latino – blå/grøn

200 DKK

Latino er 65% bomuld, 25% viscose, 10% hør i en super blød kvalitet. Oplagt til sommertop, sjal eller … Findes i 2 farver.

Farvekode: 52

Nøglestørrelse og løbelængde: 200g/420m

  • Vask : vaskes i hånden eller på silkeprogram i vaskemaskinen med specialvaskepulver. Tørres liggende på et håndklæde og kan stryges på svag varme

Beskrivelse

Latino – blå/grøn – Laines Plassard garn.

I denne blomsterkugle af et garnnøgle kan du beundre en stor palette af farvenuancer. Multistrengen består af 65% bomuld, 10% linned og 25% viskose, hvilket giver en lækker og blød tråd. Denne tråd med en udvasket ånd fås i 2 farverige nuancer. En varm (Latino pink/gul – Laines Plassard garn) og en kold (Latino – blå/grøn – Laines Plassard garn) – for at tilfredsstille enhver smag i farver. Farverne i dette Latino garnnøgle i kolde toner går fra de helt lyse lilla toner til stærke – både lyse og mørke – turkise toner og tilbage i de mere mørkelilla toner. Farverne skifter i et flot udvisket stribet mønster, når du strikker i Latino. Simpelthen et garnnøgle, der skal opleves på pindene!

Strik med Latino

Latino er med sine friske farver og bløde, lette tråd velegnet til for eksempel let og lækkert forårs- og sommertøj. For eksempel vil en let vest såsom vores egen Bodil’s slip-over også kunne strikkes i Latino og bruges som en let sommertop såvel som over en skjorte. Latino er også en rigtig god garntype at bruge til for eksempel sjaler og tørklæder.

Pleje

Hvordan vasker jeg bedst mine strik i Latino? Jo, det er ganske let at vedligeholde dine kreationer i Latino fra Laines Plassard. Strik i Latino kan nemlig let vaskes på uldprogram i vaskemaskine.

Garnet

For 200,- får du med Latino fra Laines Plassard hele 200g/420 m i 65% bomuld, 10% linned og 25% viskose. Udfra dette anslår Laines Plassard, at du for eksempel vil kunne lave et let sjal ud af 1 nøgle Latino, og en let top i ca. str. 40 ud af maks 2 nøgler Latino. Husk dog altid at den strikkefasthed, der er opgivet på banderolen, kun er vejledende. Du opnår altid et mere præcist resultat ved at lave en strikkeprøve.

Yderligere information

Vægt 1800 g