Fri fragt ved køb over 600 kr. for strømper - Vin afhentes eller aftales nærmere ved bestilling

Shop

BIOCOLOR – blå – 100% økologisk GOTS certificeret bomuld

35 DKK

BIOCOLOR er 100% ren økologisk GOTS certificeret bomuld i super blød kvalitet. Findes i 6 farver.

Farvekode: 23

Nøglestørrelse og løbelængde: 50g/95m

  • Vask : vaskes i hånden eller på silkeprogram i vaskemaskinen med specialvaskepulver. Tørres liggende på et håndklæde og kan stryges på svag varme

Beskrivelse

Biocolor blå – GOTS-certificeret garn – økologisk bomuld.

Den lækre Biocolor tilbyder de, der rører og strikker i det, en dejlig satinlignende blødhed. Biocolor er er tilgængeligt i 6 flotte farver. Biocolor er med sin bløde bomuldstråd perfekt til let tøj – f.eks. en let sommertop eller andet sommertøj – såvel som de mere sofistikerede modeller. Biocolor er også flot til strik eller hækling af viskestykker og karklude til begynderen, som kan nyde at garnet sagtens kan bruges uden at skulle strikke/hækle med dobbelt tråd.

Om GOTS-certificeringen

Når et produkt er GOTS-certificeret, betyder det, at en række kriterier er imødekommet. Man kontrollerer indholdsstoffer fra produktion og høst af råvarer og forarbejdning til færdigt produkt, og GOTS giver derfor en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion og produkt. Du kan med et GOTS-certificeret produkt være sikker på at undgå: Tungmetaller, nikkel, krom, PVC, formaldehyd, aromatiske opløsningsmidler, nanopartikler, GMO og deres enzymer, da certificeringen omfatter et  100% forbud for brug af disse.

De specifikke områder, der med GOTS-certificeringen stiller kriterier for er:

  • Miljø på alle stadier af fremstillingen (forbud mod at bruge en lang række skadelige kemikalier i den kemiske forarbejdning, m.m.)
  • Spildevandsbehandling (krav om en miljøpolitik, som omhandler producentens håndtering af spilevand og affald)
  • Kvalitet af det færdige produkt (inkl. emballage. Papir og pap emballage må ikke indeholde PVC. Eventuelle hangtags skal derfor f.eks. være fremstillet af genbrugspapir eller -pap eller være certificeret FSC eller PEFC)
  • Sociale krav baseret på de vigtigste normer fra Den Internationale Arbejdsorganisation – ILO (der må ikke forekomme tvang eller umenneskelig behandling, der må ikke bruges børnearbejde, krav om sikre og hygiejnisk arbejdsforhold for arbejdere samt fastsat mindsteløn)

Du kan læse mere om certificeringen på den officielle side her.

Med andre ord: Biocolor blå – GOTS-certificeret garn – økologisk bomuld.

Husk at den strikkefasthed, der er opgivet på banderolen, kun er vejledende. Du opnår altid et mere præcist resultat ved at lave en strikkeprøve.

Yderligere information

Vægt 1800 g